top of page
IMG_20200526_191036_1.jpg

Csoportos edzés

Budakalászon az OMSZK Sportcsarnokban a B-Gym,  Funkcionális edzőteremben.

Hétfő, Szerda, Péntek

reggel 7:00 és 9:15

Kedd és csütörtök reggel 8:00 és 9:00

Kedd csütörtök 18:00

Óráimon a súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok egyaránt előfordulnak. Használunk kettlebelleket, TRX-et és AnimalFlow gyakorlatokat. Az erő és állóképesség fejlesztés mellett a mozgásminőség javítása is fontos szerepet kap.

Kettlebell edzés

StrongFirst az erő iskolája

Miért Kettlebell?

A kettlebell a funkcionális edzés elengedhetetlen kelléke. Nincs még egy ilyen sokoldalú eszköz ami ennyi dolgot taníthat a mozogni, erősödni vágyó embernek.

Miért Strongfirst?

A Strongfirst iskola megalapítója és a Hard style rendszer kifejlesztője és vezető Instruktora Pavel Tsatsouline. Pavel korábban az orosz speciális rendőri és katonai egységek erőnléti edzője volt.

Legyen a testét edzeni akaró átlagember, elit sportoló vagy különleges egységnél szolgáló katona, egy biztos, hogy a Hard Style rendszer a lehető legjobb alapot nyújtja a használójának. Miért? A közel 500 gyakorlat elegendő muníciót ad arra, hogy a felkészítést végző edző bármely sportág esetén a lehető legjobb gyakorlatot vesse be. És akkor még nem beszéltünk az SFG módszertan rehabilitációs vagy prehabilitációs aspektusairól.

bottom of page