top of page

Ferenczi Dániel

Funkcionális trainer

StrongFirst Girya Instructor level 1

15 éve, szerződéses katonaként kezdtem sportolni és a mozgás hamar a szenvedélyemmé vált. Célom az arányos fizikum és az általános fittség kialakítása, így kerültem kapcsolatba a funkcionális edzéssel, ami egyszerre fejleszti a koordinációt, az állóképességet és az erőt.


Folyamatosan képzem magam, hogy a legújabb módszerekkel, biztonságosan és hatékonyan tudjak hozzájárulni tanítványaim fenntartható fejlődéséhez.
A természetes mozgásban és a természetes táplálkozásban hiszek, ezek együtt megalapozzák a test és szellem egészségét.

2018-ban Sikeres vizsgát tettem a Strong First Girya Level 1 képzésen. Ezzel a világon a legjobban elismert Kettlebell oktatói képesítést szereztem meg.

2019- ben hivatalos Animal Flow oktató lettem, ami egy saját testsúlyos edzésforma amerikából, amit Mike Fitch fejlesztett ki.

2020- ban meg is újítottam a kettlebell oktatói vizsgám, hiszen StrongFirst oktatói címet nem csak megszerezni kell, hanem 2 évente bizonyítani kell, hogy továbbra is méltó vagyok az instruktori címre.

2022 ben Felvételt nyertem a Testnevelési Egyetem Rekreáció és Életmód szakra ahol reményeim szerint tovább mélyíthetem a tudásom és még jobb szakemberré válhatok.

bottom of page